PËR NE

Përparim

 • ser

PREZANTIMI

Themeluar në vitin 2010, Yantai Amho International Trade Co., Ltd.është një eksportues profesionist që merret me projektimin, zhvillimin dhe prodhimin e aksesorëve të veglave të makinerisë (transportues çipi, filtri ftohës, grirëse metalike të çipave, rrip çeliku me varëse, letër filtri, makinë e vogël bluarëse), makineri inxhinierike (bashkues i shpejtë, kompaktori hidraulik ),Eko-produkte (skimer vaji) dhe makineri blegtorie (rezervuar për ftohjen e qumështit). Ne jemi të vendosur në qytetin Yantai, provincën Shandong me akses të përshtatshëm transporti. Të gjitha produktet tona përputhen me standardet ndërkombëtare të cilësisë dhe vlerësohen shumë në një sërë tregje të ndryshme në mbarë botën.

 • -
  E themeluar në vitin 2010
 • -
  11 vite eksperience
 • -+
  më shumë se 10 produkte
 • -+
  biznes në mbi 15 vende

produkteve

Inovacioni

LAJME

Shërbimi së pari

 • Aktiviteti i ndërtimit të ekipit të vitit 2021

  Aktiviteti i ndërtimit të ekipit të Yantai Amho International Trade Co., Ltd.Më 15 qershor 2020, ne organizuam aktivitete për ndërtimin e ekipit në fushën e basketbollit.Ky aktivitet ofron një forum për rritjen e komunikimit dhe mirëkuptimit ndërmjet punonjësve, përmirësimin e përkushtimit të stafit, publikimin e en...

 • Si të instaloni transportuesin e çipit të rripit të menteshës dhe cilat janë karakteret e funksionimit.

  Kapaciteti i çipit të rripit të menteshës tani po përpunohet duhet të përdoret në prodhimin e softuerit ndihmës, të tilla si makina bluarëse CNC, linja e prodhimit të veglave të makinës CNC dhe pajisjet e makinerisë si prerja, dhe qëllimi i aplikimit të saj është shumë i zakonshëm, në përdorimin e kanaçeve specifike. ...